Közlemény!

Érdekes, hogy pont most adta KI az MNB ezen ajánlást, amikor különböző eljárásokat kezdeményezve és levélben megfogalmazva leírtuk nekik is és a Kormánynak is. Azt viszont jó olvasni, hogy a saját mondataink is szerepelnek.

ELGONDOLKODTATÓ!!!  Kattints ide => Napi.hu-ról


 

Kedves Olvasó!

Ajánljuk figyelmedbe e könyvet! Tanulságos olvasmány!

Takács Ervin: Otthontalanul, hazátlanul

Mikor e kötOtthontalanulet megírására, az igazságtalanságok leleplezésére felkért a Kairosz Kiadó vezetője, nem is sejtettem, milyen területre tévedek. Napi szinten, újságcikkeket olvasva ismertem a kilakoltatások magyarországi helyzetét, tudtam, hogy a sorok mögött megbúvó emberi sorsok hol vétlen, de reméltem több esetben inkább személyes hibákat elkövetett áldozatok lesznek. Aztán elkezdődött a gyűjtés, telefonok megszámlálhatatlan sora, érintettek felkutatása és személyes találkozások hol sikeres, hol kudarcba fulladt időszaka. Ekkor éreztem először, hogy valami olyanba kezdtem, ami tán Karinthy szavaival jellemezhető leginkább: Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.

A fenti könyvet meg tudod nálunk rendelni, akár telefonon vagy itt az oldalunkon.
Átvenni az irodáink egyikében tudod, egyeztetés alapján!


 

Végzés101

 

Igazságügyi-Minisztérium-Asztalos-Árpád-cége-végelszámolás-alatt

itt megtekinthatő pdf formátumban.


Hozzászólások

Friss — Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..